Arc - Dekoltázs masszázs

Az arc-dekoltázs masszázs során, a mellkas felső részén ( dekoltázs ) illetve az arcon végzek masszázskrémmel kezelést. Az arcon ránctalanító, bőrfeszesítő, de leginkább keringést serkentő és ezáltal vitalizáló hatású. Emellett rendkívül nyugtató, pihentető hatású. A masszázsban alkalmazott fogások eltérnek a kozmetikai masszázsban alkalmazott fogásoktól. Oldja az arcizmok feszességét, fejfájás esetén is hatásos lehet. Férfiak is előszeretettel veszik igénybe kellemes, nyugtató hatása miatt.

Arc-Dekoltázs masszázs ára : 1/2 óra 4 500.- Ft

Derék- Hátmasszázs

A klasszikus Svéd masszázs fogásait alkalmazva végzett kezelés. Alkalmazható célzott kezelésként, derék és hátfájás esetén. Az egyik leggyakrabban jelentkező tünet a helytelen testtartás, az ülőmunka és a mozgáshiányos, stresszes élet következtében a deréktájéki és a gerinc melletti mélyizmok fájdalma. Ennek enyhítésére közvetlen és közvetett hatásaival, klasszikus frissítő masszázsként alkalmazva, a deréktáji, a háti és a nyaki izmok ellazítására irányul. Közvetlenül fokozva a vérkeringést, az izmok tónusosságának ( feszülésének ) csökkentését, közvetve a masszírozó kéz által keltett ingerek hatására, az érzékelő receptorok olyan információkat küldenek az agyba, melynek következtében az agy endorfin hormonokat szabadít fel, ami a szervezet természetes fájdalomcsillapítója. Így a kezelés által természetes úton csökkenthető és akár meg is szüntethető a fájdalom. A kezelés a keresztcsonttól, a derékon át a hát, a lapockák és a nyak izmait érinti. Igénybe vehető stresszoldó, nyugtató, relaxáló masszázsként is. A masszírozás masszázsolajjal történik. Az általam használt masszázsolajok, szőlőmagolaj, levendulaolaj, 111 féle gyógynövényolaj, rozmaringolaj valamelyike.

A Derék-Hátmasszázs ára : 1/2 óra 4 500.- Ft, 1 óra 8 500.- Ft

Klasszikus Svédmasszázs

A svéd masszázs lehet frissítő, izomlazító, vagy nyugtató relaxmasszázs, a masszírozás intenzitásától, kivitelezésétől függően. A svéd masszázs alkalmazható rész masszázsként, célzott kezelésként, vagy terápiás céllal, egész testre kiterjedő kezelésként. A masszázs a végtagok masszírozásával kezdődik, és folytatódik a derék, majd a hát, és nyak masszírozásával, lapocka kiemeléssel, a vállak masszírozásával együtt. Alkalmas a napi stressz okozta idegi kimerültség, feszültség feloldására, a fizikai fáradtság enyhítésére, regenerálására. Erősíti az izomzatot, fokozza a vérkeringést és a nyirokkeringést, ezáltal jótékonyan hat az anyagcserére is. A masszírozás masszázsolajjal történik.

Svéd masszázs : 1 óra 8 000.- Ft, 1,5 óra 10 000.- Ft

Igény szerint házhoz is megyek masszírozni.

  • Alakformáló ( cellulitis kezelés ) masszázs
  • Baba masszázs
  • Kismama masszázs
  • Irodai székes masszázs
  • Nyirokmasszázs
  • Talpmasszázs, talpreflexológia

REIKI

A Reiki gyógyászat egy Japán eredetű, kézrátételes energiagyógyászat. Mikao Usui az 1920-as években fejlesztette ki ezt a mára világhírűvé vált technikát. A Reiki a testünk finom energia hálózatára fejti ki a hatását. Amikor egészségesek vagyunk, az energiaszintünk magas, az immunrendszerünk jól működik, egyensúlyban van a testünk és a lelkünk. Ha ez az egyensúly felborul, az energiahálózatunkban elakadások, blokkok keletkeznek, melyeknek következtében megbetegszünk, immunrendszerünk meggyengül és testünk természetes öngyógyító képessége korlátozódik. A Reiki segítségével az energiahálózatunkban keletkezett blokkokat feloldhatjuk, immunrendszerünket megerősíthetjük és testünk öngyógyító képességét helyreállíthatjuk. A Reiki kezelés jótékony hatása nem csak testi szinten érzékelhető. A fizikai állapotunk javulása mellett, lelkileg is kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb állapotba kerülhetünk általa. A Reiki kezelést legtöbbször masszázs ágyon végzem. A kezeléshez nem kell levetkőzni, sőt általában takaróval szoktam betakarni a kezelt személyt. A kezelés egy rendkívül nyugodt és relaxált állapotot is eredményez. Fáradt, stresszes, rosszalvó személyeknek kifejezetten hatásos.

Egy kezelés 60 perces
Ára 8 000.- Forint